info pigmentabasis druk

Ideaal voor

  • Professionele fotographen
  • Digitale kunstenaars
  • Printservice providers
  • Graphische ontwerpen
  • Pre-press professionals

 

Inkt HP
HP inkt vivera NL.pdf
Document Adobe Acrobat 96.5 KB

Grootformaat ontwerpen en proefdrukken willen maken

Die gemakkelijk, consistent en kosteneffectief print van

Printtechnologie

Mat fotografisch papier media

Dikke en matte drager met een goede stabiliteit van de kleuren. Ideale media voor tentoonstellingen en gebeurtenissen affiches, presentaties, vergrotingen van foto's en artistieke reproducties.

Het papier met coating:

Dit soort papier is een papier waarvan de oppervlakte wordt met één of meer lagen bedekt. De werking bestaat om op één of beide zijden neer te zetten een blad van papier of karton - genoemd media – een coating op basis van fijne pigmenten. Het doel van deze werking is een betere reproductie van de indrukken toe te laten door de ruwe en microporeuze oppervlakte van het papier te veranderen in een gelijkmatige en microporeuze zijde en dus de witheid van het papier of het karton, zijn aspect, zijn aanraken verbeteren.

Bond Papier

In het begin, wees de termijn bond een vod, stevig en duurzaam papier aan, dat voor de indruk van de obligaties en de certificaten is gereserveerd, algemeen genoemd „bond“. Vandaag wijst deze aanduiding voornamelijk papieren bestemd voor de drukkerij, voor xerografie of nog voor het schrift aan. De bond papieren heeft uitstekende kwaliteiten die zowel aan het schrift als aan de indruk dienen en zich goed tegen gommen verzetten.

Art media papier

Het art media papier is een reliëf mat papier, van een levendig wit en is vooral voor kunstwerkreproducties als archivering of als commerciële media gebruikt.